zondag 6 maart 2011

ONT-spannen

Vanochtend heerlijk uitgeslapen. Toen lag er nog een vervelend klusje op me te wachten, een deadline voor een verslag. Ik neem mezelf eigenlijk voor om op zondag niets aan werk te doen, maar ja...soms kan het echt niet anders. Dus tot 12.00 uur de tijd genomen en mij voorgenomen dat het dan af moest zijn. En dat is gelukt!

Toen kon het ontspannen beginnen....lekker naar de stad shoppen, maar het lukte niet.. het lukt niet me te ontspannen. Ik kom er steeds meer achter dat ik loslaten zooo moeilijk vind. Ik was maar aan het doormalen over het verslag en of het wel goed genoeg was..Ik moest mezelf echt dwingen om te ONTspannen... Na een heerlijke lunch..en het goede doel om een mooi colbertje voor Meneer te zoeken onder 75 E (we sparen voor onze reis naar Azie), kwam de rust langzaam mijn lijf in gestroomd. Langzaam maar zeker begon ik te genieten van het zonnetje op mijn gezicht, het voorzichtige begin van de lente en de heerlijke hebbedingetjes in de winkels, waarvan ik al kan genieten zonder ze te hoeven kopen. Toch nog wat moois gescoord!


Een mooi en vrolijk shirtje met engeltjes en een heerlijke sjaal die helemaal mijn kleur is! Laat de lente maar komen!!


Ook scoorde ik deze bloempot voor weinig, fijn want de felroze bloemen steken er mooi bij af en het past ook nog eens goed bij de rest van ons interieur!


Tot slot dronken we nog een heerlijk ice-coffee, momenteel mijn favo-drankje als ik naar de stad ga!

Nu zittend voor mijn laptop kijk ik terug op een geslaagde dag. Toch weet ik dat ik nog iets moet met dat loslaten...dinsdag staat er een saunabezoekje op de planning...dat zal ook wel meewerken aan het
ONT-spannen. 

Anderen nog tips om los te laten? Ik ontvang ze graag!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijke zondag!!! je krijgt een award van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt hemels. loslaten, een stevige wandeling op het strand (lekker uitwaaien) wil vaak wel helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, dat shirtje heb ik ook! Bewijs: blogje "dagje relaxen" . Grappig dat je toch schijnbaar ontspannen moet zijn om zoiets te kopen ;) Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat gaat straks in Azië helemaal goed komen met dat loslaten van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ allen: dank voor de lieve reacties, soms is het goed je weer te beseffen hoe rijk je bent en wat je eigenlijk allemaal al hebt!

  BeantwoordenVerwijderen