vrijdag 20 augustus 2010

Crea-experiment

Ik ga een experiment beginnen, waar ik zelf best wel benieuwd ben wat de uitslag hiervan is. Ik ga namelijk zelf crea-creaties maken. Ik heb altijd gedacht dat ik daar niet zo goed in ben, dat ik niet creatief genoeg ben. Vroeger hield ik niet zo van knutselen, tekenen en fröbelen..en toen heb ik blijkbaar besloten voor mezelf dat ik het nooit leuk zal gaan vinden. 

Toen ik bezig was met studeren had ik ook niet echt de rust en behoefte iets met mijn handen te doen. Maar nu ik sinds juli meer tijd heb, komen er ineens allemaal crea ideeen in me op! Ik heb besloten ook iets met die ideeen te doen, omdat ik het gevoel heb dat het me blijer en gelukkiger maakt! Ik heb een vriendin die veel zelf kan maken en ik zie bij haar altijd de trots als weer iets af is! Ook andere blogs geven mij veel inspiratie voor het zelf maken! It's fun!!

Ik realiseer me dat ik niet meteen alles kan maken en dat dat wat tijd kost. Zo had ik het idee om een sjaal te breien (heb ik ook nog nooit gedaan). Dus heb ik mezelf met behulp van internet breien geleerd. Maar...later kwam ik erachter dat ik veel te veel beginsteken op mijn breinaald had gedaan, waardoor de sjaal veel te breed zou worden. Dus heb ik nu een boek over breien bij de bieb gehaald en begin ik opnieuw. Goed, dit soort dingetjes horen bij het leerproces, zullen we maar zeggen. Eerste crea-experiment wordt dus een sjaal!

Nu nodig ik jullie uit mij te volgen bij dit creatief leerproces en een reactie achter te laten over het gemaakte. Thanx alvast!!

2 opmerkingen:

  1. Oh wauw! Ik heb visioenen van een crea-bea fröbel clubje met glaasjes thee bij de open haard ;-)
    Leuke vriendin heb je! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @annemarie: leuk leuk leuk, nu de winter er weer aan komt, en terrasweer straks over is, een gezellige bezigheid!

    BeantwoordenVerwijderen